Om Din Budget

Varför bloggen fick just namnet och adressen Dinbudget.se tviste de lärde om (Nja, troligtvis bryr de sig inte alls … ). Namnet är inte helt tagit ur luften, det fanns nån idé om att skriva om privatekonomi och viktigt av en bra budget, även bra ur ”psykologisk” synvinkel, ungefär så här: Budgetförslag 1 kanske är bäst så sanslöst tråkigt, kanske bättre med Budgetförslag 2 som är betydligt lättare att genomföra.

Men innan bloggen ens kom till liv så ändrades idén om innehållet till en mer personlig stil, både i skrift och innehåll, den kommer mestadels att vara inom ekonomi men kommer även att innehålla mer eller fler personliga åsikter och tankar – Nej nej, ingenting ”superdjupt”.

Det må handla (mest) om ekonomi men vi ger inga “riktiga finansiella råd”, letar ni efter sådana så rekommenderar vi att ta kontakt med professionella ekonomiska rådgivare.

Vi å andra sidan kommer säkert att mer fokusera på att skälla ut nåt företag eller företeelse som vi tycker beter sig konstigt eller korkat 🙂

Vi får se vart bloggen tar vägen, det blir säkert en blandning!

Integritetspolicy

Kontakt