Du måste …

by Skribent #1 on

Men det var då ett ***** tjat 🙂

Du måste ju ha bilder på bloggen!

Du måste ju ha videos på bloggen!

Jo, det har varit några få kommentarer angående bloggen (personligt levererade), eftersom det inte finns direkt nåt innehåll så har (de få) som kollat in den gnällt om ovanstående …

Nu har jag kunnat väntat med svar till dessa vänliga själar (inget skämt!) som vill att bloggen ska ha bra innehåll, kanske jag kunnat följa deras råd. Men å andra sidan vet jag mycket väl att det kommer bli väldigt tunnsått med videos, bilder kommer att dyka upp lite nu å då.

Det här är mest en personlig blogg – fast den kommer att innehålla allmänna (ekonomiska) spörsmål – Så jag kommer att göra det enkelt 🙂

Har det varit nåt seriös hemsida/blogg så har jag garanterat följt dessa råd, men nu är det väldigt mycket ”bara för kul” och det tar lika eller längre tid å fixa fram en videosnutt (som passar ämnet man skriver om) än att skriva texten, å då skriver jag inte snabbt!

Så summan av kardemumman: Gnäll på ni, det hjälper säkert inte … men man vet aldrig 😉

Oh holy Moses !!

Tänkte att jag skulle kasta in en bild bara för kul då … Googlade på just ”bilder” … iiie, jaja, klicka på länken får ni se sökresultatet … lite tunt med klädesplagg, nejenej, inget helnaket, men ganska kul med det resultatet på en ”oskyldig” sökning.

Written by: Skribent #1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *